Close
Tarvitsetko lisää hakuvaihtoehtoja? Selaa työpaikkoja: yritys, julkaisupäivä, tehtävänimike, ja lisää tehtäväalueita

Tietoa meistä

Monster Oy on osa kansainvälistä Monsteria, maailman johtavaa työnhakupalvelua verkossa. Monsterin palvelu löytyy jo yli 60 maasta. Monsterin tehtävänä on tarjota kohtauspaikka työnantajille ja työnhakijoille.

Työnhakija Monsterissa voit käydä tutustumassa oman alasi työpaikkatarjontaan, lukea työpaikkailmoituksia, tilata sinua kiinnostavat työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi, lähettää hakemuksia ja lukea mielenkiintoisia, kaikkiin työelämän vaihteleviin tilanteisiin liittyviä artikkeleita.

Työnantaja Monster.fi on markkinoiden nopeimmin kasvava kansainvälinen, sähköinen rekrytointipalvelu, joka palvelee sinua rekrytointitarpeissasi niin Suomessa kuin muualla maailmassakin. Ainutlaatuinen palvelumme auttaa sinua saamaan yhteyden eri alojen hyvin koulutettuihin ammattilaisiin. Monsterin avulla voit järkeistää ja nopeuttaa yrityksesi rekrytointiprosessia ja säästää kustannuksissa.

spacer
Monsterin brändi on yksi maailman tunnetuimmista. Miljoonia ja taas miljoonia työnhakijoita ympäri maailmaa on vieraillut sivuillamme etsimässä uutta työpaikkaa. Jeff Taylorin vuonna 1994 perustamasta Monsterista on kehittynyt maailman johtava rekrytointipalvelu verkossa. Yli 50 maata kattavien sivujemme kautta muutamme ja kehitämme jatkuvasti tapaa hakea ja löytää työpaikkoja ja parhaita työnhakijoita.

Monster Oy:n pääomistaja on Alma Media Oyj. Toinen omistajistamme on Monster Worlwide Inc., jonka lippulaiva Monster on. Monster Worldwide Inc. on USA:n NASDAQ:ssa noteerattu pörssiyhtiö. Sen toiminta koostuu kolmesta liiketoiminta-alueesta:

Monster
TMP Worldwide Advertising & Communications
TMP Worldwide Directional Marketing

Mikäli haluat lisätietoa Monsterin emoyhtiöstä , Monster Worldwidesta, klikkaa tästä .
Watch Video

Yhteystiedot
Tuotteet työnantajille:
Mikäli haluat ilmoittaa avoimista työpaikoista tai kysyä palveluistamme Suomessa tai muilla Monster sivuilla ympäri maailmaa, ota yhteyttä: 010 665 2180 tai lähetä sähköpostia yritys@monster.fi

Tutustu tuotteisiin

Työnhakija, kysyttävää Monsterin käytöstä?Ota yhteyttä: 010 665 2200 tai lähetä sähköpostia tyonhakija@monster.fi

Markkinointiin liittyvät kysymykset
Marketing Manager Maria Soini 010 665 2723

Tekniset kysymykset
Ota yhteyttä 010 665 3744 tai lähetä sähköpostia monster.tekniikka@monster.fi

Lehdistökontakti:
Managing Director Marja Pylkkänen 010 665 2173

Kansainväliset lehdistötiedotteet Lehdistötiedotteet

Hae työpaikkoja:
Tietoa Monsterista | Henkilökunta | Mainosvalinnat | Monster Facebookissa
Käyttöehdot | Yksityisyyskeskus | Käytettävyyskeskus | Apua | Tietoturva | Ota yhteyttä | Sivukartta | Mobiili
©2019 Monster - Kaikki oikeudet pidätetään U.S. Patents No. 5,832,497; 7,599,930 B1; 7,827,125 and 7,836,060 MWW - V: 2019.26.1.1-822
eTrustLogo